header

Riool reinigen
Het bestaan van riolering is voor de meeste onder ons iets vanzelfsprekends. Niemand staat erbij stil. Vanuit een afvoer bij eenieders huis legt het afvalwater heel wat kilometers af voordat het gereinigd wordt bij een of andere waterzuiveringsinstallatie. Het passeert hierbij rioolbuizen met een diameter tot wel 2500mm doorsnede, rioolgemalen, bergbezinkbassins, etc. om een vlotte doorstroming te garanderen moet dit complexe stelsel natuurlijk altijd in goede staat zijn. Heru BV reinigt deze leidingen, gemalen en BergBezinkBassins.

Voor iedere denkbare klus op rioolgebied heeft Heru de beste apparatuur en de meeste kennis. Stuiten we toch op problemen, dan creëren we zelf een oplossing.

Mede dankzij onze tomeloze inzet werken wij inmiddels voor een breed scala aan opdrachtgevers in Nederland. Stuk voor stuk tevreden klanten, vanwege onze verregaande assertiviteit. Zijn er bijvoorbeeld onverwachte zaken, zoals een boomwortel die door een rioolbuis groeit, dan wordt u direct ingelicht. Levert de wortel acute problemen op, dan frezen we hem nog dezelfde dag weg om verregaande schade aan de riolering te voorkomen. Wel zo prettig voor u, een barst in de riolering kost u immers vele malen meer.

Dankzij onze ruime werkervaring kunnen wij al voor een aanvang van een project de kosten nauwkeurig schatten. Bovendien geschieden alle extra werkzaamheden vanzelfsprekend in goed overleg. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Meer weten over Heru?
Of over onze voordelige jaarcontracten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
 
Bij grotere riolen of bij riolen met een hogere vervuilingsgraad, werkt Heru met een aparte hoge druk wagen en vacuümwagen.
De nieuwste innovatie binnen Heru zijn de Recycle-combivoertuigen. Deze combi's hergebruiken het water uit het opgezogen slib dmv een onboard-recyclesysteem. Minder vervoersbewegingen betekent minder overlast naar de omgeving.